Cautare

61443 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (6.06 secunde)
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3:
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group. Mandruta a lucrat in grupul Pro opt ani, din 1995. In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro!
Presedintele CNA, Ralu Filip, a explicat care au fost deciziile luate de Comisia parlamentara pentru monitorizarea alocarii timpilor de antena. Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 informeaza: ... Dumnealui a fost suspendat in urma unui referendum legal, asta este mare diferenta", a spus senatorul PSD, marti, la Antena 3.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. ... 1. ... Dupa alegeri dispar Blaga si Gorghiu din frunea liberalilor.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista.
Vroiam sa fiu microchirurg genetician!", a spus Niels Schnecker in emisiunea de sambata, 16 iulie, "Dincolo de aparente", de la Antena 2. ... "Mare parte din familia tatalui s-a prapadit in Auschwitz.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: postul controlat de Dan Voiculescu se va distanta de premierul Victor Ponta, ca urmare a retragerii sale din fruntea PSD.
Desi vremea a fost capricioasa, pilotii romani si straini, vedetele, jurnalistii, dar mai ales publicul au asistat la cele 5 curse importante din finala unde s-a stabilit si un nou record pe tur circuit de catre pilotul Robert Muresan (1:25.140), iar pilotul Catalin Cazacu s-a clasat pe locul al doilea.
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
google-analytics.com